Barnyard Bonanza

Barnyard Bonanza

Barnyard Bonanza esittely

Lehmä sanoo muu, lammas sanoo bää.. päävoitto sanoo ka-ching! Maistuuko maalaiselämä? Lehmien ja lampaiden sekaan pääsee myös omalta kotisohvalta Barnyard Bonanza –slottipelissä! Tämä hauska peli kuhisee erilaisia maatilan eläimiä, linnunpelättimiä ja latoja. Ei muuta kuin eläimiä paijailemaan ja voittoja korjailemaan, mutta pidä silmällä erityisesti härän puuhia, sillä härkä voi tuoda kotiin suurimmat voitot. Elonkorjuu alkakoon!

Barnyard Bonanza on Gamesys Groupin valmistama 5-kelainen ja 20-voittolinjainen slottipeli, jossa on viihdyttävä ja söpö maaseututeema. Pelissä sattuu ja tapahtuu ja pääsee pelailemaan kaikenlaisia minipelejä pääpelin sisällä, sillä pelissä on kolme erilaista bonuspeliä. Pelin wild-merkkinä toimii härkä-merkki, joka korvaa voittolinjastoilla voittoyhdistelmissä kaikki muut merkit paitsi scatterin, joka tietty auttaa pelaajaa saamaan voittoja helpommin. Linnunpelätin-merkillä pelaaja pääsee käyttämään ilmaiskierroksia. Pelissä scatterina toimii lato-merkki, ja bonuspeliin pääsee bonussymbolilla.

Barnyard Bonanza ilmaiskierrokset

Barnyard Bonanza –pelissä ilmaiskierrosbonukseen pelaaja pääsee saamalla kolme tai useamman linnunpelätti –merkin keloille 2, 3 ja 4. Ensiksi pelaaja pääsee valitsemaan linnunpelättimen, joka määrittää, kuinka monta ilmaiskierrosta pelaaja saa käyttöönsä. Ilmaiskierrosten aikana pelissä on extra wild –merkki, joka on lato. Jos pelaaja saa pyöräytettyä keloille viisi latoa, kerrotaan pelaajan panos sadalla! Barnyard Bonanza –pelissä on kolme erilaista bonuspeliä: kanafarmi –bonuspeli, lammasfarmi –bonuspeli sekä lehmäfarmi –bonuspeli. Kun bonustoiminto aktivoituu, pelaaja pääsee itse valitsemaan, mitä bonuspeliä pelaaja haluaisi pelata.

Barnyard Bonanza

Battleship Jackpot Command –pelissä aivan erikoislaatuisena lisätoimintona on, että kun pelaaja pyöräyttää keloilleen 2 miehistölaivaa, 3 sukellusvenettä, 3 tuhoajaa, 4 taistelulaivaa tai 3 kantajaa samassa rivissä, hän saa näillä pelimerkeillä yleensäkin saatavan voiton lisäksi vielä lisävoiton, ja näkee ruudulle ilmestyvän hauskan animaation. Kolmella bonus –merkillä pelaaja pääsee pelin sisäiseen bonuspeliin, jossa ensin pelataan minikokoinen valinta bonus, jotta päästään määrittämään kuinka monta kanuunaa pelaaja pääsee laukaisemaan bonuspelissä. Bonuspelin nimi on Jackpot Command.

Pelaaminen

Kanafarmi

Kanafarmissa pelaajan tehtävänä on valita kanalasta kana, jonka munima muna haudotaan valmiiksi ja katsotaan, minkä suuruinen bonus sieltä ilmestyy. Mitä useampi muna haudotaan, sen enemmän voittoja pelaaja saa. Mutta ole varovainen, ettet haudotuta munaa josta lopulta ilmestyykin käärme! Käärmeen munan haudottaessa peli päättyy ja pelaaja saa siihen mennessä keräämänsä voitot pelitililleen. Päästessään bonuspeliin, pelaaja voi laukaista enintään neljä kanuunaa, joitten lukumäärän siis määrittää edellisvaiheessa tapahtuva valinta. Kanuunojen takana on yksi pelaajan luottoystävä kullakin! Kanuunalla voi ampua 1 – 10 laukausta, jotka laskeutuvat sattumanvaraisesti pelilaudalle 10 kertaa 10 ruudukolle.

Lammasfarmi

Lammasfarmi –bonuspelissä pelaaja valitsee ensiksi paimenkoiran, jolla paimennetaan lampaat aitaukseen. Kunhan lampaat on paimennettu, lampaat keritään, mutta pelaajan on syytä olla varovainen, sillä lampaiden joukossa on susi lampaan asussa! Suden kohdalle sattuessa peli päättyy. Voittoja saa jokaisesta keritystä lampaasta. Samalla ruudukolla makaavat siis vihollisen alukset, ja pelaaja pääsee tässä bonuspelissä pelaamaan ihan perinteistä laivanupotusta, tosin vähän uusin säännöin. Jos pelaaja onnistuu hukuttamaan kaikki viisi vihollislaivaa, voittaa hän sen hetkisen progressiivisen voiton, joka on sidottuna sen hetkiseen peliin.

Lehmäfarmi

Lehmäfarmin valitessaan pelaaja pääsee lypsämään lehmiä. Tämä lehmien lypsykerta onkin voittoisin lypsy koskaan, sillä jokaisella lypsyllä pelaaja saa lisää ja lisää voittoja. Parhaat voitot saa täyttämällä kaikki 11 pulloa. Battleship Jackpot Command –pelissä pelimerkkejä ovat esimerkiksi lentovoiman kuljettajat, taistelulaivat, sukellusveneet ja tuhoajat. Valitettavasti Battleship Jackpot Command –peliä ei vielä pääse pelailemaan mobiililla. Sen sijaan on mainittava, että peli on Facebook -sivuston kanssa yhteensopiva. Pelaaja pystyy esimerkiksi yhdistämään pelin aikana omaan Facebook –sivuunsa, ja valita ystäviään kanuunoiden taakse vihollisen laivojen upotuksessa.

Barnyard Bonanza voittomerkit

Barnyard Bonanza –pelissä parhaat voitot saa viidellä traktorilla millä tahansa voittolinjastolla. Maksimivoitto on 1000 kolikkoa. Toiseksi parhaat voitot saa viidellä pikku possulla, ja voittosummana tässä on 500 kolikkoa. Muita voittomerkkejä ovat kastelukannu, maissintähkä, munakoiso ja korteista tutut merkit A, K, Q ja J. Barnyard Bonanza –pelissä ei ole progressiivista päävoittoa. Kiinteä päävoitto on pelistä 1000 kolikkoa. Vaikuttaa ehkä matalalta summalta, mutta peliin on mahdollista maksimissaan panostaa 200 euroa kierrosta kohden, joten tämän huomioon ottaessaan pelistä on mahdollista voittaa hurjiakin summia parhaimmillaan. Barnyard Bonanza –pelistä voittaa usein pieniä summia. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Jos pelaaja listaa ystävänsä tähän kohtaan peliä mukaan, saa pelaaja lisäampumiskertoja vihollisen laivoja kohden. Lisäammunnoilla saattaa toki saada itselleen myös lisäbonuksia ja kolikoita. Kun pelaaja saa upotettua vihollisen laivat, hän saa itselleen mahdikkaan päävoiton, ja voi heti laittaa saavutuksensa Facebook –sivunsa seinälle pelin kautta. Ja voiton omalle kohdalle sattuessa on toki hauskaa kertoa ystävillekin voitosta saman tien omalla Facebook –seinällä.

Barnyard Bonanza yhteenveto

Kaipaatko huippuvoittoja? Rakastatko Battleship –peliä, eli suomalaiselta nimeltään myös Laivan upotusta? Battleship Jackpot Command on peli juuri sinulle! Tämä slottipeli on yllätyksiä täynnä, ja saatat jopa päästä pelaamaan Laivan upotusta ihan perinteiseen malliin bonuspelissä! Pidä siis silmät auki ja laivastosi hyvin piilotettuna, sillä täältä tulee Battleship Jackpot Command!

Battleship Jackpot Command –pelissä on 5 kelaa, 50 voittolinjaa ja progressiivinen päävoitto. Tässä pelissä on monia täysin uniikkeja ominaisuuksia, joita ei muissa peleissä paljoa nähdäkään. Battleship Jackpot Command –pelissä pelaajalla on esimerkiksi mahdollisuus muuttaa keloja wild-keloiksi kahden wild –merkin avulla. Wild merkit ovat miina –merkki ja tulen arka säiliö –merkki.

Battleship Jackpot Command on nykyaikainen, sosiaalinen peli, jota pelataan ystävien kanssa. Pelin idea on tullut Hasbro’sin alkuperäisestä Battleship –pelikoneesta, jota pääsee pelailemaan esimerkiksi Las Vegasissa ja useimmilla Amerikkalaisilla kasinoilla. Pelin voi yhdistää oman Facebook –sivunsa kanssa ja vetää kaveritkin mukaan pelailemaan.